Fõ tartalom

kedd, 29 június 2021 15:15

Már az első osztályfőnöki órákon (2020. szeptember) nagy egyetértéssel eltervezte a 104. osztály, hogy milyen közös osztályrendezvényeket fogunk tartani az év során. Kirándulás, közös főzés, sportrendezvényeken, részvétel koncerteken. Ezek voltak a tervek. Az őszi Diákönkormányzati Napon elért II. helyezésünk jutalma – bowling – is csak arra várakozott, hogy induljon az osztály. Aztán jött a COVID, ami átírt minden szép közöséget építő tervet.

kedd, 22 június 2021 14:02

A 10 hónapos Közbiztonsági járőr képzés során, alapkiképzésünk záró mozzanataként került megtartásra az alaki szemle. Az alakuló téren felsorakozva vártunk a nagy megmérettetésre. Bakancsaink a szokottnál is fényesebben tükrözték vissza a nap sugarait és gondos figyelmet fordítottunk ruházatunkra, ápoltságunkra.

kedd, 22 június 2021 08:01

2021. június 14-15. napján került sor a Miskolci Rendvédelmi Technikum első évfolyamos – 2 éves és a 1,5 éves képzésben résztvevő - tanulóinak szintvizsgájára, mely a tanulmányaikat érintő vizsgatevékenység tekintetében az első gyakorlati jellegű és szakmai tudást igénylő vizsgát jelentette. A szintvizsga során a képzésben elsajátított tantárgyi elméleti tudásuk gyakorlatban történő alkalmazásának szintjét mértük gyakorlati feladatok végrehajtásán keresztül.