Fõ tartalom

hétfő, 07 június 2021 14:54

Célegyenesben a kadétok: Élménybeszámoló az egyéves képzésről

2020. augusztus 6-án vette kezdetét a képzésünk a Miskolci Rendvédelmi Technikumban. Szakmai gyakorlattal kezdődött a képzés mely két hetet vett igénybe a Miskolci Rendőrkapitányságon. Ezen időszak alatt tapasztalatokat szereztünk, össze szoktunk és egy összetartó osztályként kezdhettük el a tanteremi oktatást.

csütörtök, 03 június 2021 14:15

2021.május 26.-án miután befejezték tanulmányaikat az egy éves képzésben részt vevő „kadetok” osztálykirándulást szerveztek a Lillafüred és környékére. Az kirándulás előtti este a tanulók megünnepelték az együtt töltött öt évet, és iskolánk DÖK. helységében jó hangulattal és érdekes történetekkel emlékeztek vissza a tanulói éveikre.

péntek, 28 május 2021 12:03

Idén első alkalommal 2021. februárjában került megrendezésre a Miskolci Rendvédelmi Technikum keretein belül a Police Factor tehetségkutató versenyünk. Eredetileg "élőben" terveztük, de a járványügyi körülmények miatt online rendeztük meg. Diáktársainknak az iskolától való távolság és vizsgákra való felkészülés sem volt akadálya a részvételnek. Rengeteg előkészülettel, kemény munkával és szabadidejüket feláldozva vettek részt rajta. Jobbnál jobb fényképes és videós alkotásokkal mérettették meg magukat egymással. Különféle produkciók születtek, mint például: lovaglás, rajzok, festmények, versmondás, gravírozás, versírás, zene és videó alkotás.