Fõ tartalom

péntek, 21 május 2021 13:59

Csapatszolgálati képzés, csapatépítés

Írta: Koleszár Zoltán
Értékelés:
(0 szavazat)

A Miskolci Rendvédelmi Technikumban végzett tanulók rendőri kinevezésének egyik alapfeltétele a csapatszolgálati képzés sikeres teljesítése.

Nagyon sok tanuló életében először szembesül azzal, hogy milyen csapatban tevékenykedni, hogy nem az egyén, hanem a közösség van előtérbe helyezve. Bátran mondhatjuk, hogy egyfajta csapatépítő tréningen vesznek részt. Természetesen a fő hangsúly a kiképzésen van, mivel a csapatszolgálat, egy igen sokrétű ismeretet igénylő rendőrségi feladat.

csapatszolgálati képzésCsapatszolgálati képzésCsapatszolgálati képzés

Kiképzésükkor nem csak elméleti, gyakorlati tudásra tesznek szert, hanem megtanulják, a csoportban gondolkodást, az alakzatban mozgást. Tanintézetünkben megfelelő alapot kapnak a tanulók, melynek köszönhetően képesek arra, hogy az ország bármely területén az alapvető taktikai eljárásokat végre hajtsák.

csapatszolgálati képzésCsapatszolgálati képzéscsapatszolgálati képzéscsapatszolgálati képzéscsapatszolgálati képzéscsapatszolgálati képzés

Büszkén mondhatjuk el, hogy az iskolánkon végzett tanulókat a területi szervek a csapatszolgálati feladatok végrehajtására azonnal betudják állitani, és a rendvédelmi technikumban szerzett elméleti, gyakorlati tudásuknak köszönhetően hasznos tagjai az állománynak.

Ha kedvet kaptál Te is gyere, állj közénk!

Megjelent: 680 alkalommal