Fõ tartalom

csütörtök, 03 június 2021 14:15

"Egy igazán szép nap" osztálykirándult a 109

Írta: Jakab Krisztián
Értékelés:
(0 szavazat)

2021.május 26-án, - miután befejezték tanulmányaikat - az egyéves képzésben részt vevő "kadétok" osztálykirándulást szerveztek Lillafüredre és környékére. Az kirándulás előtti este a tanulók megünnepelték az együtt töltött öt évet, és iskolánk diákönkormányzati helységében jó hangulatban, érdekes történetek felidézésével emlékeztek vissza a tanulói éveikre.

Másnap reggel, Miskolc és Hámor között egy parkolóban találkozott a kis csapat, hogy együtt töltsön egy kis időt a természetben. A találkozót követően bemelegítésként felsétáltunk a Molnár sziklához, ahol megreggeliztünk, majd folytattuk utunkat Lillafüred irányába. A következő állomás a Hámori tó volt, ahol hangulatos csónakázással mulattuk az időt. A tó méreteit és természetét ismerve csak remélni tudtuk, hogy szárazon és teljes létszámban érkezünk vissza a kikötőbe. A "csónaktúra" után Lillafüred látványosságait csodáltuk meg, de főleg azok, akik még csak először jártak itt. Az ebéd után, ami lángosból és halból állt, a Forrás-völgy árnyas tanösvényen barangolva ellátogattunk a Kecske-lyuk barlanghoz, amelybe néhány vállalkozókedvű, bátrabb ifjú be is merészkedett.

A Békés megyei tanulóknak még tartogattunk a nap végére is egy meglepetést. Velük ellátogattunk a Diósgyőri Vár mögött elterülő Miskolci Tündérkertbe.

Megjelent: 702 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 17 június 2021 09:10