Fõ tartalom

csütörtök, 17 június 2021 09:17

VII. Adamantin-Sajó karate kupa

Írta: Kerekesné Gerőcs Andrea
Értékelés:
(0 szavazat)

Másfél év után 2021. június 12-én végre ismét benépesült a Miskolci Rendvédelmi Technikum tornacsarnoka. Nálunk először, de maga a verseny már hetedszer került megrendezésre a Szkítia Harcművészeti Egyesület szervezésében. Annyi bizonytalanság után jó érzés volt végre felszabadult mosolygó arcokat látni semmilyen látszatát sem keltve szorongásnak. Egészséges izgalom szülők és edzők részéről, akik lázban égnek gyermekeikért.

A rendezvény célja, hogy megismertessék és megszerettessék a versenyzést a gyermekekkel, valamint lehetőséget adjon a megmérettetésre a felnőttek számára.

A karatékák és díszvendégek mellett a Kurul dobosok egyesületének fergeteges játéka teremtett óriási hangulatot.

A versenyen résztvevő 18 csapatból közel 180 versenyző a legkisebbtől a szenior korosztályig nyolc számban és több mint harminc kategóriában mérhette össze tudását.

A szervezők ezúton is szeretnének köszönetet mondani Bagi István r. ezredes igazgató úrnak, hogy ez a színvonalas verseny iskolánkon megrendezésre kerülhetett. Szeretnénk továbbá megköszönni a Fenntartási csoport és a konyha kis csapatának segítségét hisz nélkülük mindez nem valósulhatott volna meg.

Egy kis ízelítő a verseny hangulatából:

VII. Adamantin-Sajó karate kupaVII. Adamantin-Sajó karate kupaVII. Adamantin-Sajó karate kupaVII. Adamantin-Sajó karate kupa

Sajtómegjelenés: minap.hu (fényképek)

Megjelent: 1061 alkalommal