Fõ tartalom

csütörtök, 26 augusztus 2021 15:12

Szerződéskötés 2.0

Írta: Bánszkiné Görcsös Andrea
Értékelés:
(0 szavazat)

2021. augusztus 25-26-án újabb fordulója következett a szerződéskötésnek. Ezen a két napon a másfél és két tanéves rendőr tiszthelyettes technikus szintű szakmai képzésre felvételt nyert tanulókon volt a sor, hogy aláírják a tanulói közigazgatási szerződést.

A tanulók részletes tájékoztatást kaptak az elkövetkezendő tanév teendőiről, kötelezettségeiről, a juttatásokról, a kedvező ösztöndíjról és minden a tanévkezdéssel kapcsolatos fontos információról.

Szeptembertől másfél tanéves képzésen hatvan fő, két tanéves képzésen százharmincegy fő kezdi meg tanulmányait. A tanulók 13 megyéből érkeznek hozzánk. Nagy örömünkre szolgál, hogy már nem csak a hozzánk közelebb eső megyékből, hanem az ország távolabbi megyéiből Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Somogy és Komárom-Esztergom megyéből is lesznek tanulóink.

Bízunk benne, hogy minden tanuló felkészült a rá váró kihívásokra és 2021. augusztus 30-i beköltözést követően - miután megkapják az egyenruhát és minden egyéb a tanulmányokhoz szükséges felszerelést – teljes erőbedobással vetik bele majd magukat az alapozó képzés feladataiba. Ezen időszak alatt vár rájuk majd reggeli torna, „alakizás”, menetelés és ismerkedés a rendőrség felépítésével, szakkifejezéseivel, vagyis magával a rendőr szakmával.

Ezúton kívánunk leendő elsőseinknek sok sikert a tanulmányaikhoz és a rendőri hivatáshoz!

Szerződéskötés 2.0Szerződéskötés 2.0Szerződéskötés 2.0Szerződéskötés 2.0

Megjelent: 1428 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 01 szeptember 2021 19:07