Fõ tartalom

szerda, 01 szeptember 2021 19:07

Tanévnyitó ünnepség

Írta: Juhászné Gazsi Melinda
Értékelés:
(4 szavazat)

Miskolci Rendvédelmi Technikum 2021. szeptember 1-én tartotta tanévnyitó ünnepségét. Örömteli és ünnepélyes pillanat volt, mikor újra tanulókkal megtöltött Alakuló teret láttunk. Az ünnepség elöljárója Dr Bak Sándor r. ezredes, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ igazgatója volt.

Dr. Bak Sándor r. ezredes tanévnyitó ünnepi beszédében köszöntötte a Rendőrség nevében a tanulmányaikat megkezdő rendőr tanulókat. Kiemelte, hogy az intézményben minden feltétel rendelkezésre áll, hogy megfelelően képzett rendőr végezzen tanulmányai végén. A fialatoknak az a legfontosabb feladatuk, hogy tanuljanak.

Az első éveseknek gratulált, hogy felvételt nyertek és jó döntést hoztak, hogy ezt a szakmát választják hivatásuknak.

Másodéveseinket is köszöntette Igazgató úr, hiszen a járványhelyzet és a digitális oktatás okozta nehézségek ellenére is teljesítették az előző tanévet.

A járőrképzésben résztvevőket is üdvözölte egy olyan képzési formában, amely rövidebb, de intenzívebb képzési forma. Ezzel a végzettséggel az első szolgálati beosztásuknak megfelelő tudást szereznek, melyet később bővíthetnek és fejleszthetnek, hiszen a lehetőséget megteremtik számukra.

A Miskolci Rendvédelmi Technikum vezetőinek és oktatóinak megköszönte az eddigi minőségét az oktatásnak és továbbra is azt kéri, hogy folytassuk ezen a szinten.

Tanévnyitó ünnepségTanévnyitó ünnepségTanévnyitó ünnepségTanévnyitó ünnepségTanévnyitó ünnepségTanévnyitó ünnepségTanévnyitó ünnepség

Megjelent: 1497 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 01 szeptember 2021 19:16