Fõ tartalom

hétfő, 06 szeptember 2021 15:41

Rendőrjárőr képzés megnyitó

Írta: Juhászné Gazsi Melinda
Értékelés:
(0 szavazat)

2021. szeptember 6-án kezdődött meg a harmadik közrendvédelmi járőr képzés. A Miskolci Rendvédelmi Technikumban kèt szakasznyi frissen felvett kezdte meg tanulmányait a mai nappal.

A képezés megnyitó ünnepség elöljárója Pinczésné Kiss Klára r. ezredes, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ igazgató helyettese volt. Köszöntötte a rendőrség nevében a képzésben résztvevőket és gratulált a sikeres felvételijükhöz. Ismerette, hogy csatlakoztak Magyarország legnagyobb munkáltató szervezetéhez, ahol a bajtársiasságnak kiemelt szerepe van és ez egyedülálló. Ünnepi beszédében kiemelte, hogy a digitális oktatásért köszönet jár Miskolcnak, mert erőn felül tett meg mindent, hogy az oktatás színvonala ne sérüljön. Ezredes asszony Reményik Sándor idézetével indította útjára a képzésben résztvevőket: “Lángot adok, őrizd híven, ápold és add tovább.”

Bagi István r. ezredes igazgató köszöntette az újabb képzési csoport tagjait és biztatta őket a tanulásra. Az intézményben minden lehetőség adott a tanulásra. Ismertette, hogy a rendőr járőképzés befejezése után is lehetőség lesz a tanulásra, hiszen az Önök akaratából és a vezetőjük támogatása mellett vissza lehet jönni majd tanulni a felnőttképzés kereteik között, hogy teljes szakmai végzettséggel rendelkező tiszthelyettesek legyenek.

Sok sikert kívánunk nekik tanulmányaikhoz!

Rendőrjárőr képzés megnyitóRendőrjárőr képzés megnyitóRendőrjárőr képzés megnyitóRendőrjárőr képzés megnyitóRendőrjárőr képzés megnyitóRendőrjárőr képzés megnyitóRendőrjárőr képzés megnyitó

Megjelent: 633 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 07 szeptember 2021 14:45