Fõ tartalom

kedd, 21 szeptember 2021 12:56

Tenisz verseny

Írta: Soltész Imre
Értékelés:
(1 szavazat)

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság 2021. szeptember 16-án rendezte az Országos Meghívásos Rendőrségi Páros Teniszversenyt. A verseny célja, az ORFK szerveinél dolgozók közül a teniszt kedvelőknek versenyzési, sportolási lehetőség biztosítása, a sportág népszerűsítése, a szervek és a résztvevők között a sportbaráti kapcsolatok erősítése.

A versenyen iskolánkat Soltész Imre r. alezredes úr képviselte, akinek párja a B-A-Z Megyei Rendőr-főkapitányságról Simkó Imre r. alezredes úr volt. 14 páros nevezett, akiket csoportokba osztottak és körmérkőzést vívtak egymással. A jó időnek és jó szervezésnek köszönhetően kitűnő hangulat jellemezte a versenyt. Sportszerű mérkőzések zajlottak, meccsenként egy nyert szettet kellett játszani.

A végén a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság nevében Czinege László r. dandártábornok megyei rendőrfőkapitány látott vendégül minket ebédre.

A versenyen társammal, Simkó Imre r. alezredes úrral I. helyezést értünk el, és átvehettük a dr. Pintér Sándor Belügyminiszter Úr által adományozott különdíjat.

Országos Meghívásos Rendőrségi Páros TeniszversenyOrszágos Meghívásos Rendőrségi Páros TeniszversenyOrszágos Meghívásos Rendőrségi Páros TeniszversenyOrszágos Meghívásos Rendőrségi Páros Teniszverseny

Megjelent: 424 alkalommal