Tájékoztató a Miskolci Rendvédelmi Technikum szállásairól

 

A Miskolci Rendvédelmi Technikum saját szállás épületeivel tanulói számára szállás lehetőséget biztosít, az iskola területén lévő Petőfi (Miskolc, Szentpéteri kapu 78.) 3 épületében, valamint az iskola területén kívül eső Stromfeld (Miskolc Szentpéteri kapu 107.sz.) 3 épületében.

  • A Petőfi tanulói szállás épületei (2-es, 5-ös és 6-os számú épületek) jellemzően 3; 4 és 5 ágyas szobákból állnak, mely szobák tisztálkodó helyiségekkel (saját WC, zuhanykabin, mosdó, pipereszekrény) vannak ellátva.
  • A Stromfeld tanulói szállás épületeiben (20-as, 21-es, és 1-es számú épületek) 2; 3 illetve 4 ágyas szobák vannak, melyek mosdóval és pipereszekrénnyel vannak felszerelve, és szintenként található egy-egy közös vizesblokk (WC, zuhanykabin).

A Petőfi és a Stromfeld tanulói szállások épületeiben szintenként van teakonyha, melyekben biztosított a sütés-főzési lehetőség, valamint az ott elhelyezett hűtőszekrényekben az élelmiszerek tárolása. A tanulói szállások lakói számára biztosított továbbá a mosási lehetőség a tanulói szállások mosókonyháiban, valamint testedzési lehetőség az edzőtermekben.

Minden szálláson van Wi-Fi elérhetőség, és Internetszoba, melyek ingyenes Internet elérést biztosítanak.

Szállás igénylése:
A tanulói szállásokat egy kérelem formanyomtatvány leadásával lehet igényelni tanulói szerződéskötéskor, mely nyomtatványt a gondnokoknál lehet beszerezni. A leadott kérelmek és az osztály besorolás alapján történik meg a tanulók szálláselhelyezése.

A szállások rendelkezésre állnak az iskolánk érdekkörébe tartozó szaktanfolyamok és továbbképzések résztvevői számára is.

Elektromos eszközök behozatala:
A tanulói szállásokra elektromos eszközök behozatalára (TV, hűtőszekrény, laptop, éjjeli lámpa, rádió, stb.) külön engedély birtokában van lehetőség, melyekhez az Ellátási és Fenntartási osztály (13. épület) által kiadott formanyomtatvány kitöltése szükséges.

A szállásokkal kapcsolatos ügyekben Laczkó Péter és Sugár Edit ad bővebb felvilágosítást személyesen a Petőfi 13-as épület 6. irodájában; vagy telefonon az 50-85-ös melléken.

MRVT facebook oldala|MRVT youtube csatornája