Vajon mi lehet az? Mert ugye van F (fényvédő) faktor, C (credit pénzügyi) faktor és hallottunk már X faktorról is.

És most itt a P, mint Police Faktor

Az MRVT Diákönkormányzat Tehetségkutató versenye, már hosszú múltra tekint vissza intézményünk falai között, vagy digitális oktatás esetén az online térben.

2024. február 22-én a tanulói étkezdét zsúfoltságig megtöltötte az összegyűlt diák és tanár közösség. Öröm volt látni, hogy a tanulók mellett a rendőrjárőr képzésben résztvevők is képviseltették magukat. A diákság asztalánál tanárok, osztályfőnökök is helyet foglaltak és az iskola vezetősége is várta a P faktor felbukkanását.

A zsűrinek nem volt könnyű dolga, hiszen különböző művészeti ágak képviselőit kellett értékelniük. Tanulóink ének, hangszer, fotó, rajz és festményalkotásokkal neveztek. A fellépések hatalmas taps elismerések mellett zajlottak.

  1. helyezett Berki Vince Jonatán (107.o.), aki a közönség díjat is elnyerte,
  2. helyezett Kovács István (104.o.),
  3. helyezett Szojma Nikoletta (104.o.)

Nagy Réka (101. o.) a Zsűri elnökének külön díjazásában részesült.

Az est nem csak a színvonalas fellépésekből állt, hanem további versenyszámokban összemérték a megjelentek tudásukat és a képességeiket egy vetélkedő keretén belül. A közös karaokeéneklés még mindig felemelő és vidám pillanatokat tudott okozni. Az est zárásaként tombola húzáson izgultak a kis cetlik tulajdonosai.

Köszönjük a Diákönkormányzat képviselőinek és Patolts Ágnesnek, a Diákönkormányzat munkáját segítő oktatónak a rendezvény megszervezésére fordított erőfeszítéseiket és munkájukat. Színvonalas és tartalmas, kulturális élményekben és önfeledt nevetős pillanatokban gazdag est volt! Reméljük, hogy jövőre újra találkozunk!

 

MRVT facebook oldala|MRVT youtube csatornája