2024. január 16-án a Miskolci Rendvédelmi Technikumban újabb közbiztonsági rendőrjárőr képzési csoport tett sikeres alaki szemlét és rendőri esküt.

A maroknyi csapat kedden reggel adhatott számot alaki felkészültségéről, elöljáró ismeretéről, egyéni ápoltságáról és körletrendjéről. A szemle 06.15-kor a szállásokon és a szakasz számára kijelölt tanteremben kezdődött. Majd 08.00 órakor az alakuló téren folytatódott. A szemle elöljárója Lövei László r. ezredes úr volt. 

A Borsod-Abaúj-Zemplén-, a Hajdú-Bihar-, a Heves-, a Jász-Nagykun-Szolnok-, a Pest, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség által eddig munkavállalóként foglalkoztatott leendő rendőr kollégák tettek ünnepélyesen fogadalmat a kinevező szerveik képviselőinek jelenlétében.  

Az eskütételi ünnepség elöljárója Lövei László r. ezredes, a Miskolci Rendvédelmi Technikum oktatási igazgatóhelyettese volt, aki köszöntötte a képzésben résztvevőket. Kiemelte, hogy a mai nappal véget ért munkavállalói állományhoz tartozásuk és elkezdődik hivatásos jogviszonyuk.

Minden járőrképzésben résztvevőnek sok sikert kívánunk további tanulmányaikhoz és hivatásos szolgálatukhoz!

 

MRVT facebook oldala|MRVT youtube csatornája