2024. május 7-én tartottuk a Miskolci Rendvédelmi Technikum igazgatói beosztásának ünnepélyes átadását. A rendezvény elöljárója Dr. Pozsgai Zsolt r. vezérőrnagy, személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes volt.

Az állománygyűlésen részt vettek a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőrfőkapitányság vezetője, a társszervek vezetői, országos rendőrfőkapitány úr tanácsadója, iskolánk személyi és tanulói állományának berendelt tagjai.

Lövei László rendőr ezredes oktatási igazgatóhelyettes, megbízott igazgató urat Béry Attila rendőr alezredes úr váltja az igazgatói poszton 2024. május 1-vel, valamint ettől a naptól előléptették rendőr ezredessé, aki ezt megelőzően a Miskolci Rendvédelmi Technikum gazdasági igazgatóhelyettese volt. A kinevezési okmányok átvételét követően – az ünnepség egyik fő momentumaként – a megbízott igazgató átnyújtotta a csapatzászlót utódjának.

Köszöntjük Béry Attila rendőr ezredes urat igazgatói beosztásában és sok sikert kívánunk a további közös munkánkhoz!

Lövei László rendőr ezredes úr ezután is oktatási igazgatóhelyettesként segíti a vezetőt és irányítja az intézmény oktatási életét.

 

MRVT facebook oldala|MRVT youtube csatornája