Iskolánk csapatának győzelmével zárult a Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási Továbbképzési, és Rehabilitációs Központjának szervezésében lezajlott Belügyminisztérium Országos Atlétikai Bajnoksága. A verseny 2023. szeptember 13-án a budapesti Ikarus Atlétikai Stadionban került megrendezésre.

A verseny több mint 30 belügyi csapat, közel 330 versenyzőjének részvételével zajlott, és nyolc-nyolc női/férfi egyéni versenyszámban, valamint három váltó futószámban is eredményt hirdettek.

A bajnokság összetett pontversenyét szoros küzdelemben a Miskolci Rendvédelmi Technikum csapata nyerte, megelőzve a Terrorelhárítási Központ, a Hajdú-Bihar VMRFK, a Készenléti Rendőrség, és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem csapatát.

Csapatunk valamennyi tagja koncentráltan, egymásért és iskolánkért is küzdve teljesített, sokan kerültek be a döntőkbe, de a legjobbak közül is kiemelkedett Durst Normann 207. o. tanuló, aki a legnépesebb mezőnyben 2. helyen ért célba a 100 méteres síkfutásban. Tanáraink is kitettek magukért, Géczi Annamária megnyerte a távolugrást, és súlylökésben 2. helyezést ért el.

Mindkét váltócsapatunk (férfi 4X400m, és női 4X200m) hatalmas küzdelemben ezüstérmes lett.

Köszönjük a csapat tagjainak, felkészítő tanárainknak, valamint Szász Lászlónak, a DVTK atlétikai szakosztály vezetőjének is az önzetlen segítséget.

 

MRVT facebook oldala|MRVT youtube csatornája