A Miskolci Rendvédelmi Technikum 2022/2024-es és 2023/2024-es évfolyamának kibocsátó ünnepségét 2024. június 14-én tartottuk ünnepi hangulatban.

Az alakuló tér szépen megtelt végzős tanulóinkkal, hozzátartozóikkal, rokonokkal és barátokkal.

Az ünnepség elöljárója Kovácsné Dr. Szekér Enikő személyügyi helyettes államtitkár asszony volt. Valamennyi végzős tanulóink kinevező megyei szerve, intézményünk társ és együttműködő intézménye, valamint a Kassai Rendészeti Szakközépiskola és a Campinai „Vasile Lascar” Rendőrképző Iskola képviseltette magát a rendezvényen.

Az iskola teljes tanulói állománya részt vett az ünnepségen, ahol közel 110 végzős próbaidős rendőr őrmester tett rendőri esküt. Az esküt Bányai Csenge pr. r. őrmester mondta elő.

Az Országos Rendőrfőkapitány kiemelkedő tanulmányi eredménye, példamutató magatartása és közösségi munkája elismeréseként dicséretben részesítette és Szent György Emlékérmet adományozott, ezzel egyidejűleg a Miskolci Rendvédelmi Technikum igazgatója kiemelkedő tanulmányi eredménye, közösségi munkája elismeréseként a 2022/2024 évfolyam évfolyamelső címet adományozta és iskolai emlékérem arany fokozat tárgyjutalomban részesítette:

 • DEÁK ÁDÁM próbaidős rendőr őrmestert.

Az Országos rendőr-főkapitány szakterületén végzett kimagasló szakmai munkája elismeréseként dicséretben részesítette, és Szent György emlékérmét adományozott:

 • ANTAL ATTILA rendőr alezredesnek, az Oktatási Szervek Tanulmányi Osztály évfolyamparancsnokának.

A Budapesti Rendőrfőkapitányság rendőrfőkapitánya kiemelkedő tanulmányi eredménye és közösségi munkája elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette:

 • HEILING PETRA
 • SZALANICS DÁVID próbaidős rendőr őrmestert.

A Magyar Rendészeti Sportszövetség ügyvezető elnöke kiemelkedő sportteljesítménye elismeréseként tárgyjutalomban részesítette:

 • FAZEKAS SZABOLCS
 • KÁDAS EVELIN próbaidős rendőr őrmestert.

A Magyar Rendvédelmi Kar elnöke kitűnő tanulmányi eredménye, példamutató magatartása elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette:

 • HUPPAUER DORKA próbaidős rendőr őrmestert.

A Magyar Rendvédelmi Kar elnöke szakterületén végzett kiemelkedő munkája elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette:

 • KEMÉNY BEÁTA rendőr őrnagyot, az Oktatási Szervek Szakmai Ismereti Szakcsoport oktatótisztjét.

A Miskolci Rendvédelmi Technikum igazgatója kiemelkedő tanulmányi eredménye, közösségi munkája elismeréseként iskolai emlékérem arany fokozat tárgyjutalomban részesítette:

 • SZAPPANOS BENCE LAJOS próbaiős rendőr őrmestert.

A Miskolci Rendvédelmi Technikum igazgatója az oktató – nevelő munka terén végzett kimagasló szakmai munkája elismeréseként az „Év kiváló oktatója” iskolai címet adományozta és jutalomban részesítette:

 • LUKOVICS GÉZÁNÉ asszonyt, az Oktatási Szervek Alapozó Ismereti Szakcsoport oktatóját és
 • DR. ZACHAR GÁBOR rendőr alezredest, az Oktatási Szervek Szakmai Ismereti Szakcsoport mesteroktatóját.

Az ünnepség díszmenettel zárult, majd az utolsó „Oszolj” parancs elhangzása után magasba repültek a sapkák.

Kibocsátó videó

MRVT facebook oldala|MRVT youtube csatornája