Hiánypótló és hagyományteremtő szándékkal kezdeményeztünk beszélgetést olyan volt tanulóinkkal, akik iskolánk jogelődjében, a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolában végeztek sok évvel ezelőtt és a Rendőrség különböző területein jelenleg vezetői beosztásban dolgoznak.

2024. február 6-án első vendégünk Dr. Czene Csaba r. ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság, Személyügyi Főigazgatóság, Humánigazgatási Szolgálat szolgálatvezetője volt. Több év után tért vissza ismét egykori alma materébe, így először az iskola bejárása során fedezte fel a megújult fontosabb oktatási helyszíneket és az iskola képzéstörténeti múzeumát Lövei László r. ezredes, oktatási igazgatóhelyettes kíséretében.

 

Kora délután az első évfolyamosok várták Ezredes urat egy pódiumbeszélgetésre, ahol Gazsi Melinda, PR és nemzetközi kapcsolattartó az intézmény részéről, Posztós Gergő Péter tanuló, Diákönkormányzati elnök a diákság részéről kérdezte szakmai életútjáról, miskolci tanulmányi időszakáról, szakmai kihívásairól és jótanácsairól.

 

Örömmel láttuk vendégül egykori volt tanulónkat, aki szakmai előre haladásának eredményeként sok értékes gondolatot és hasznos tanácsot adott át iskolánk jelenlegi ifjúságának.

Folytatjuk!

 

MRVT facebook oldala|MRVT youtube csatornája